Skip to main content

[Black Lister]Το μυστικό της επιτυχίας στο Dropshipping το οποίο οι ανταγωνιστές σου δεν θέλουν να μάθεις.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο βασικός παράγοντας επιτυχίας αν έχεις κατάστημα στο eBay και είσαι Dropshipper είναι στα listing.

Η επιτυχία κρίνετε τόσο από την ποιότητα όσο και από την ποσότητα των listings  που δημιουργείς.

Γνωρίζοντας λοιπόν και εγώ για αυτόν τον κανόνα φρόντιζα τα listings μου να είναι πάντα προσεγμένα. Τέλειος τίτλος, λεπτομερής περιγραφή και όμορφες εικόνες.

Προσπαθούσα πάντα να γράψω τον τέλειο τίτλο. Με προσεγμένες λέξεις κλειδιά οι οποίες δεν ήταν ούτε πολύ δημοφιλείς αλλά ήτανε συγκεκριμένες έτσι ώστε να μπορέσει το listing μου να μπει στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων.

Στην συνέχεια έπαιρνα τις εικόνες του προϊόντος από τον προμηθευτή μου, τις έκοβα, τους άλλα το όνομα και τις επεξεργαζόμουν.

Επιπλέον δημιουργούσα μια μοναδική λεπτομερή περιγραφή βασισμένος στην φτωχή περιγραφή που έδινε ο προμηθευτής. Πρόσθετα της πολιτικές του καταστήματός μου σχετικά με την αποστολή και επιστροφή προϊόντων αλλά και χρημάτων.

Επιπλέον έβαζα περισσότερες  πληροφορίες που θεωρούσα  χρήσιμες για τον υποψήφιο αγοραστή και γενικά έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου έτσι ώστε το listing να είναι τέλειο.

Για κάθε προϊόν που ανέβαζα σπαταλούσα περίπου μισή ώρα με σαράντα λεπτά. Ωστόσο δεν με ένοιαζε αφού ήμουν πεπεισμένος πως ο κόπος μου θα αποδώσει. Ένιωθα πως έκανα πολύ καλή δουλεία,  πως το listing μου θα βγει στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων και πως θα πουληθεί σύντομα.

Δυστυχώς όμως οι προσδοκίες μου δεν βγήκαν αληθινές. Οι μέρες περνούσαν και καμιά πώληση δεν ερχόταν. Τα ποιοτικά μου listing δεν είχανε παρά μερικά views και εγώ είχα αρχίσει να κουράζομαι.

Περνούσα ολόκληρη την μέρα πίσω από τον υπολογιστή μου χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ήξερα πως όλο αυτό το σύστημα δουλεύει όμως σε εμένα δεν έβγαζε κανένα αποτέλεσμα.

Είχα αρχίσει να απελπίζομαι.

Ίσως να μην μου ταίριαζε το ηλεκτρονικό εμπόριο ή ίσως οι άλλοι επιτυχημένοι Dropshippers να γνώριζαν κάτι που εγώ αγνοούσα.

Τότε ήτανε που άρχισα να ψάχνω και τελικά ανακάλυψα που και τι έκανα λάθος.

Ανακάλυψα τι γνωρίζανε οι άλλοι και εγώ δεν ήξερα.

Αν έχεις νοιώσει ποτέ πως οι προσπάθειές σου στο ηλεκτρονικό εμπόριο δεν αποδίδουν όσο θα έπρεπε, πίστεψε με σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Γενικά όσοι αρχίζουν να ασχολούνται με το Dropshipping πιστεύουν ότι ανεβάζοντας 100-200 προϊόντα στο κατάστημα τους θα έχουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα που θα τους προσφέρει μια καινούργια ζωή.

Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει. Ίσως αυτό να ήτανε εφικτό πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο τώρα ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και με  100 listings δεν θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις να δεις.

Πως λοιπόν κατάφερα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που απαιτεί σήμερα ο ανταγωνισμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο;

Όπως είπα και στην αρχή του άρθρου η επιτυχία μας ως Dropshippers βασίζετε τόσο στην ποιότητα όσο και στην ποσότητα των listings που δημιουργούμε.

Θα πρέπει λοιπόν να δημιουργούμε ποιοτικά listing σε μεγάλη ποσότητα και σε λίγο χρονικό διάστημα.

Για να μπορέσω να το κάνω αυτό χρησιμοποιώ ένα Listing tool το Black Lister. Ένα εργαλείο κομμένο και ραμμένο για το eBay, το οποίο με βοηθά να δημιουργώ listings πολύ καλύτερα από αυτά που δημιουργούσα στο παρελθόν, σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Από τα 10-15 listings που ανέβαζα παλιά τώρα ανεβάζω 50 στον μισό χρόνο αφού ο τίτλος, η τιμή, η περιγραφή και οι φωτογραφίες τοποθετούνται σχεδόν αυτόματα στο listing.

Επίσης το Black Lister διαθέτει εργαλείο επιλογής λέξεων κλειδιών. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψω  ποιες λέξεις κλειδιά να χρησιμοποιήσω αλλά έχω ένα σύστημα το οποίο επιλέγει τις κατάλληλες λέξεις για εμένα.

Όμως η επιτυχία του Black Lister δεν βασίζεται εκεί.

Βασίζεται στα SEO templates που διαθέτει. Πρόκειται για πρότυπα περιγραφής των προϊόντων τα οποία έχουν την τάση να κατατάσσονται ψηλά στην αναζήτηση αφού ο κώδικας που χρησιμοποιούν είναι αυτό ακριβώς που ζητάει το eBay.

Οι δημιουργοί του είναι Έλληνες οι οποίοι ασχολούνται χρόνια με το Dropshipping και γνωρίζουν καλά πως πρέπει να είναι ένα listing στο eBay έτσι ώστε να είναι επιτυχημένο και να έχει την δυνατότητα να φέρνει επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν να ασχοληθείς σοβαρά με το Dropshipping, το Black Lister είναι ένα εργαλείο άκρως απαραίτητο.

Πόσο όμως θα χρειαστεί να επενδύσεις για να αποκτήσεις αυτό το εργαλείο το όποιο θα σου επιτρέψει να εκτοξεύσεις την επιχείρησή σου;

Όπως είπα, με το Black Lister θα μπορέσεις όχι μόνο να ανεβάσεις την ποιότητα των listings αλλά και θα σου επιτρέψει να αυξήσεις την ταχύτητα με την οποία τα ανεβάζεις.

Επίσης θα σου εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο τον οποίο μπορείς να αφιερώνεις σε πράγματα που σε ευχαριστούν και όχι να τον περνάς μπροστά από ένα υπολογιστή.

Το εργαλείο αυτό αξίζει άνετα 200 ευρώ, ωστόσο δεν κοστίζει τόσο. Δεν κοστίζει ούτε 100 αλλά ούτε και 50 ευρώ.

Το ποσό που θα χρειαστεί να επενδύσεις για να εισάγεις το Black Lister στην επιχείρηση σου είναι 39 δολάρια τον μήνα. Δηλαδή λιγότερο από 35 ευρώ.

Μην κάνεις το λάθος που είχα κάνει και εγώ. Αν θες να πετύχεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα πρέπει να αυτοματοποιήσεις την όλη διαδικασία.

Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα εισόδημα που θα σου επιτρέψει να ζήσεις με τον τρόπο που επιθυμείς.

Σου προτείνω λοιπόν να δοκιμάσεις το Black Lister για να μπορέσεις να καταλάβεις και μόνος σου όλα αυτά που περιγράφω. Μπορείς να κάνεις εγγραφή για ένα μήνα και στην συνέχεια αν για κάποιο λόγο δεν είσαι ευχαριστημένος μπορείς πολύ απλά να ακυρώσεις την συνδρομή σου.

Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια σε οποιοδήποτε σημείο μπορείς απλά να απευθυνθείς στους υπεύθυνους του site οι οποίοι θα σου λύσουν αμέσως οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις. Όπως είπα οι δημιουργοί του lister είναι Έλληνες επομένως υπάρχει υποστήριξη στα Ελληνικά.

Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις εγγραφή και να αποκτήσεις το Black Lister κάνε κλικ στο κουμπί που βρίσκετε πιο κάτω έτσι ώστε να σου δώσω δώρο ένα κουπόνι το οποίο θα σου δώσει έκπτωση 30% για τον πρώτο μήνα μαζί με το link εγγραφής.

Πάτα το κουμπί και τα  λέμε σε λίγο!

Please follow and like us:

Comments

comments