Skip to main content

Τι είναι το DS Domination;

Γεια! Ονομάζομαι Γιάννης Χριστοδούλου και σε αυτό το άρθρο θα απαντήσω σε μια ερώτηση που δέχομαι τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά.

Τι είναι το DSDomination και πως μπορείς να βγάλεις χρήματα χρησιμοποιώντας το;

 

 

Το DSDomination είναι ένα συνδρομητικό website το οποίο έχει ως στόχο να διδάξει στους συνδρομητές του πως μπορούν να βγάλουν λεφτά χρησιμοποιώντας δυο από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες παγκοσμίως, το eBay και το Amazon.

 

 

Η κεντρική ιδέα της ιστοσελίδας βασίζετε σε μια μέθοδο που είναι γνωστή ως Drop Shiping και λειτουργεί κάπως έτσι:

1) Βρίσκεις ένα προϊόν από το Amazon που στοιχίζει για παράδειγμα 30 ευρώ
2) Παίρνεις τα στοιχεία του προϊόντος από το Amazon και το πουλάς στο EBay σε ψηλότερη τιμή π.χ για 40 ευρώ
3) Όταν κάποιος αγοράσει το προϊόν σου στέλνει εσένα τα λεφτά και στην συνέχεια στέλνεις το προϊόν από το Amazon στον πελάτη
4) Επομένως εσύ κρατάς το κέρδος που θα προκύψει από την συναλλαγή!

 

 

Και όλα αυτά χωρίς εσύ να έχεις ακουμπήσει ποτέ κανένα από τα προϊόντα που πουλάς ή αγοράζεις!
Όταν κάνεις την εγράφη σου στο website θα βρεις όλες οι πληροφορίες και τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κυριαρχήσεις!

 

 

Η εκπαίδευση γίνετε με την μορφή 5 λεπτών videos και για κάθε βήμα υπάρχει και ένα video που σου δείχνει τι να κάνεις και πώς να το κάνεις.

 

 

Με λίγα λόγια σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί από το μηδέν στην δημιουργία ενός πολύ επιτυχημένου Ηλεκτρονικού καταστήματος που πουλά μανιωδώς!

 

 

Μπορείς χωρίς υπερβολή να δημιουργήσει το ηλεκτρονικό σου κατάστημα σε 30 λεπτά από την ώρα που θα ξεκινήσεις την εκπαίδευση.

 

 

Από την πρώτη κιόλας μέρα μπορείς να ανεβάσεις προϊόντα , να είσαι έτυμος να κάνεις τις πρώτες σου πωλήσεις και να ξεκινήσεις να βγάζεις χρήματα από το διαδίκτυο.

 

 

Τι θα μάθεις ακριβώς;

Συγκεκριμένα στα πρώτα video του DS Domination Pro θα μάθεις πώς να δημιουργήσεις εντελώς δωρεάν το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα στο Ebay και πώς να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου.

 

 

Στα επόμενα βίντεο θα μάθεις αναλυτικά πώς να βρίσκεις αποτελεσματικούς τίτλους για τα προϊόντα σου έτσι ώστε να μπορούν να τα βρούνε όσοι ενδιαφέρονται, πώς να ανεβάζεις εικόνες των προϊόντων που πουλάς και πώς να τις κάνεις να είναι πιο ελκυστικές.

 

 

Επίσης θα μάθεις πώς να γράφεις τις περιγραφές των προϊόντων και σε πια τιμή να τα πουλήσεις έτσι ώστε να έχεις το μέγιστο δυνατό κέρδος.

 

 

Στην συνέχεια θα προχωρήσεις σε πιο προχωρημένες τεχνικές με τις οποίες θα μπορέσεις να μεγιστοποιήσεις τα έσοδα σου και να πολλαπλασιάσεις τις πωλήσεις σου.

 

 

Θα μάθεις πως μπορείς να ξεφύγεις από τον ανταγωνισμό ακόμα και αν τα προϊόντα που πουλάς είναι σε υψηλότερη τιμή από ότι στα αλλά ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

 

Το DS Domination έκανε τεράστια επιτυχία σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

 

 

Οι παράγοντες που ώθησαν τον κόσμο να ασχοληθεί:

  • Σου δίνει ένα έτυμο πλάνο το οποίο μπορείς να ακολουθήσεις για να κερδίσεις χρήματα. Επομένως δεν θα συναντήσεις εμπόδια, διλήμματα και τεχνικές δυσκολίες που σίγουρα θα συναντούσες με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.
  • Επίσης σχεδιάστηκε για τον μέσω χρήστη του διαδικτύου. Δηλαδή δεν χρειάζεται έχεις ιδιαίτερες γνώσει για να ξεκινήσεις
  • Δεν χρειάζεται να στρατολογείς κόσμο. Δεν έχει καμία σχέση με MLM marketing και πυραμίδες.
  • Υπάρχει εξαιρετική υποστήριξη τόσο από το Ebay και Amazon όσο και από το DSD. Αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα λυθεί μέσα στα επόμενα λεπτά.
  • Υπάρχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό επιτυχιών. Συγκεκριμένα το 83% των χρηστών του DSD κερδίζει χρήματα. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο ποσοστό.
  • Επίσης το διαδίκτυο όχι μόνο δεν επηρεάζεται από την κρίση αλλά κάθε χρόνο αναπτύσσετε. Αυτό ώθησε πολλούς Έλληνες να ασχοληθούν με το DS Domination τα τελευταία χρόνια.
  • Με μηδενικό ρίσκο ( αφού όπως θα μάθεις στην εκπαίδευση πρώτα πουλάς τα προϊόντα και μετά αγοράζεις με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται κάθε ρίσκο μου μπορούσε να προκύψει αν γινόταν το αντίθετο.)
  • Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σου χωρίς αφεντικό να σου υποδεικνύει τι πρέπει να κάνεις και πώς να το κάνεις.

 

 

Αξίζει λιπών να ασχοληθείς;

 

Κατά την γνώμη μου αν είσαι διατεθειμένος να μάθεις μερικά πράγματα και να τα εφαρμόσεις στην πράξη η επιτυχία είναι εγγυημένη!

 

 

Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα!!

 

 

Δέχομαι συνεχώς πολλά emails από άτομα που ενδιαφέρονται να γραφτούν στο DS Domination αλλά έχουν πολλές απορίες.Έτσι για να καταφέρω να ξεκαθαρίσω λίγο το θολό τοπίο δημιούργησα ένα δωρεάν Ebook με τις 7 πιο συχνές απορίες που δέχομαι για το DS Domination.

 

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις πρόσβαση στο Ebook και τα λέμε σε λίγο! 🙂